Marcipánová hmota je surovinou, bez které se neobejde žádný správný cukrář. Dokážou se s ní totiž opravdu divy, pokud víte, jak ji zpracovat a jak s ní zacházet. Pokud máte rádi kreativní zdobení dortů a vždy jste obdivovali různé postavičky, tvary a další symboly, tak si to neváhejte vyzkoušet na vlastní kůži. Pouze stačí koupit tuto surovinu a zábava může začít. Pomocí nejrůznějších doplňkových pomůcek můžete vytvářet různé tvary, a to jenom podle svých představ, fantazii se rozhodně meze klást nebudou. Začněte tedy péct jako profesionálové, tato surovina je totiž profesionální opravdu hodně svědčí o tom hlavně fakt, že byste nenašli cukrárnu, kde by tuto záležitost nepoužívali.
Dvojí možnost využití
Marcipán můžete využít dvojím způsobem. První způsob je klasičtější a zahrnuje to, že byste vlastně pomocí různých nástrojů a vlastních šikovných rukou vytvořili nejrůznější postavy a další záležitosti, které byste poté mohli zakomponovat do dortu. Druhou možností je přelít úplně celý dort a vytvořit tak skvělý efekt.